findus vanforening Logga75x150

host2

Ekeby i september 2021

Långsamt, långsamt återvänder livet till det någorlunda normala. Pandemin ger efter, steg för steg, och vi vågar planera för nya aktiviteter i vår förening.

Här kommer några glada nyheter och aktiviteter att planera in i almanackerna.

Årsplanen 2021

Bifogat får du uppdaterad och reviderad årsplan 2021.

Vi har stuvat om en del när det gäller aktiviteterna i Veteranum.

Arbetsgruppen träffas fortsättningsvis på måndagarna 09.00-11.30.

Vi introducerar också två ”Öppet Hus” i Veteranum. Alla är välkomna, medlemmar såväl som eventuellt nya medlemmar. Vi bjuder på fika, information och då och då lite filmförevisningar. Kom och umgås en liten stund med dina gamla kolleger och vänner. 5 oktober och 23 november, båda gångerna 14.00 – 16.00, lagom till eftermiddagsfikat.

Gåsagillet
Skriv in den 11 november hos Jean i Billesholm. Efter nästan 2 år utan Gåsagillen så är trycket hårt på Jean och hans personal. Vi kommer att ha vår tillställning på andra våningen och med lite ändring av tiden till kl. 18.00 på grund av flera bokningar samma dag.
Spännande recept på äppelkaka, lotteri och aktuell information kompletterar Jeans goda gås.Reservera tiden, så kommer en inbjudan i lagom tid före gillet.

Adventsmingel
Nytt för året är Adventsminglet den 9 december hos Emil på restaurang Ärtan i Bjuv med glögg och pepparkakor. Vi har bjudit in Bengt Persson, Foodhills och ser fram mot att få veta allt nytt rörande anläggningen i Bjuv. Kanske kommer tomten rent av på besök – vem vet.. Inbjudan kommer.

Hemsidan
Om du alltid vill vara riktigt uppdaterad om det som händer i vår förening, så skall du regelbundet besöka vår hemsida www.findusvanforening.se.

Årsavgiften 2022
Styrelsen har enhälligt beslutat att tills vidare inte fakturera någon årsavgift för 2022. Detta som en kompensation för alla uteblivna aktiviteter under pandemin. Det slutliga beslutet rörande årsavgiften tar givetvis årsmötet helt enligt våra stadgar.

Håll i gång, håll avstånd, håll ut och håll Findusfanan högt!

Var rädda om varandra!