glad pask

För första gången på två år kunde vi genomföra ett traditionellt årsmöte den 24 mars.

Vi var ett 60-tal medlemmar och gäster, som slöt upp i Ärtans konferenslokaler i Bjuv.

Årsmötesförhandlingarna genomfördes stadgeenligt och med idel omval på samtliga befattningar.

Årsmötet beslutade också om reducerad medlemsavgift 2022 för de medlemmar som betalat full avgift 2021. Detta som en kompensation för låg föreningsverksamhet under pandemiåren. Mer om detta och anvisningar för hur du betalar din avgift kan du läsa längre ner i det här brevet.

Årsmötet avslutades med att vi fick lyssna till Elka Wahlgren och Anders Tegsell från Findus, som gav oss en mycket intressant information om Findus utveckling och marknadssituation.

En presentation, som andades stor optimism och framtidstro.

Torsten Andersson gav oss en intressant inblick i hur Foodhills Bjuvsanläggning byggs ut och utvecklas.

Torsten presenterade också sin bok om Findus förhistoria som samma dag kommit ut från tryckpressarna. Ett fullständigt unikt dokument som för all framtid garanterar kunskap om en unik epok i Bjuvs industrihistoria. Fantastiskt jobb av Torsten.

Elka, Anders och Torsten rev ner välförtjänta applåder.

Den avslutande landgången, som Findus bjöd på, smakade alldeles utmärkt.

Årets golftävling

Inger Wallentin låter meddela:

”Tyvärr måste vi flytta golftävlingen till nytt datum! Det blir den 7 juni på Söderåsens med första start kl. 13.00.

Vi samlas till lunch före. V.v. meddela om du kommer med namn och golf ID senast den 20 maj till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dags att betala årsavgiften 2022

Årsmötet 24 mars beslutade om reducerad medlemsavgift för 2022 med 100:-.

Detta som en kompensation för låg föreningsverksamhet under pandemin.

Följande gäller såldes:

Medlemmar, som betalat full avgift d.v.s. 200:-för verksamhetsåret 2021:

Er avgift för 2022 blir reducerad till 100:- och betalas in senast under april 2022.

Bankgiro 5755–3042 eller Swish 123 462 9580

Glöm inte att ange ert namn så vi kan gottskriva rätt medlem.

Nya medlemmar som anmält intresse för att bli medlem, men ännu inte betalat in avgiften:

Ni kommer att få ett personligt brev med information och anvisningar om hur ni betalar in er avgift på 200:-, som avser avgift för den tiden ni var medlem under 2021 och därefter 2022.

Vi önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK