Bild1

Findusvänner.
När vi lite till mans trodde att vi kunde blåsa ”faran över” så tar pandemin ny fart och nya restriktioner utfärdas av myndigheterna. Det är klart lindrigare, men i alla fall restriktioner.
De flesta av oss är säkert trippelvaccinerade, men gott omdöme och försiktighet anbefalles, så ses vi till ett nytt verksamhetsår 2022.

Gåsagille
Jag tror att alla som var med, är överens om att gåsen i år var osedvanligt delikat och äppelkakan kanske den bästa på flera år. Stämningen var i alla fall på topp och flera tog tillfället i akt till en liten eftersits. Jättetrevligt.

Öppet Hus
Vårt andra Öppet Hus samlade inte lika många besökare, som vårt första men ett 30-tal vänner är inte alls så illa. För nästa år planerar vi ett Öppet Hus på våren, och ett på hösten med lite nya och lockande inslag.

Adventsmingel
Ett 50-tal medlemmar tog chansen att träffa tomten vid vårt adventsmingel hos Emil på restaurang Ärtan den 9 december. Glögg och pepparkakor, kaffe och lussekatt hade en strykande åtgång och julstämning infann sig snabbt.
Bengt Persson från Foodhills gav oss en fyllig och mycket engagerad bild över företagets utveckling och framtidsplaner för anläggningen i Bjuv.

Årsplanering 2022
Bland bilagorna till det här medlemsbrevet hittar du Årsplaneringen för 2022, detta för att du ska kunna boka in dina besök och deltagande hos oss redan nu. Som synes återupptar vi den uppskattade höstutflykten och dubblerar resandet med även en kortare vårutflykt.


Sommarfesten med sill och potatis och Gåsagillet vågar vi inte röra………
Som redan sagts, fler Öppna Hus och mer mingel.
Till samtliga aktiviteter kommer separata inbjudningar i god tid.

Fler bilagor
Du hittar även en färsk matrikel och en lista över årets jubilarer som bilagor.

Årsavgift 2022
Ni som var fullbetalande medlemmar 2021, ber vi avvakta med att betala in årsavgiften tills ni får en betalningsavisering eftersom årsmötet ska ta beslut om eventuell avgiftsnedsättning.

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR
Tack för i år, alla Findusvänner
Vi ser fram mot ett nytt spännande och aktivitetsfullt 2022
Findus Vänförening
Styrelsen